Skip to main content

Frequently Asked Questions

Waar en wanneer is buitensporig festival?

Buitensporig Festival is op 18 juni 2022 van 15:00 uur tot 23:00 uur bij Brasserie Buitenhuis. Adres: J. Pellenbargweg 2, Valkenburg (ZH)

Ticket kwijt?

Het kan gebeuren dat je jouw ticket niet meer in je mailbox kan terugvinden. Volg de instructies via Eventix om je verloren ticket(s) op te sporen.

Line-up 2022

We hebben dit jaar twee buitensporige stages voor jullie:
Bij area 1 kan je genieten van de beats van Sheila Hill, Gregor Salto, Sidney Samson, Roog, Erick E, Miss Bunty en Klaas.
Bij area 2 gaan de handjes in de lucht op de hits van Chuckie, Mara Wells, Janna Luna, Michael Christen, Sunny, Tom Push en Casper Fok.

Wat is de minimum leeftijd voor buitensporig festival?

De minimum leeftijd van Buitensporig Festival is 23 jaar. Legitimatie is verplicht en kan gecheckt worden.

Zijn er ook tenten aanwezig?

Ten opzichte van de editie in 2019 hebben we een grotere overdekking bij stage 1, zal stage 2 (nieuw) overdekt zijn en het terras van Brasserie Buitenhuis is ook overdekt.

Zijn er ook lockers aanwezig?

Reserveer alvast je locker voor 18 juni Buitensporig Festival 2022! Bespaar tijd en geld. Het lockernummer en de pincode ontvang je na de betaling en reservering op je mobiel. Scheelt weer geregel de dag zelf. Locker vvk link: https://www.lockeronline.eu/event/BSF22/lockers
Prijzen voorverkoop:
Medium locker: 6,-
Large locker: 8,-
Prijzen op de festival dag:
Medium locker: 7,50
Large locker: 9,50

Zonnebrand

De weersvoorspelling is zonnig! Het is toegestaan om een kleine flacon van maximaal 100 ml zonnebrand naar het festival mee te nemen. Goed smeren, zorg goed voor jezelf 🙂

Meer vragen

Algemeen

Ticket kwijt of niet ontvangen?

Dat is vervelend. Check https://eventix.io/search en doorloop de stappen.

Kan ik binnen en buiten wandelen op buitensporig festival?

Nee, binnen is binnen en buiten is buiten.

Zijn er lockers beschikbaar?

Ja, er zijn lockers beschikbaar. Reserveer en betaal je locker via deze website voorafgaand aan het festival en bespaar tijd en kosten!
Je krijgt het lockernummer en pincode op je mobiel toegestuurd.

Wat is er te eten?

Er zullen 4 verschillende food verkooppunten aanwezig zijn. Op het menu van dit jaar: Broodje bal, broodje vegan kebab, broodje kroket, broodje crunchy kip, hamburger, saté, nacho’s, taco’s, poké bowls.

Wat zijn de prijzen voor eten en drinken?

De prijzen voor het eten en drinken worden op het festival gecommuniceerd.

Worden er sigaretten verkocht?

Er is GEEN sigaretten automaat aanwezig, neem voldoende sigaretten mee als je rookt.

Half Statie Muntje

Bij de toegangspoort krijg je het eerste halve muntje van ons. Wij proberen er alles aan te doen om onnodige vervuiling tegen te gaan. Daarom werken we dit jaar met een statie half muntje voor een beker, blikje en flesje. Bij het eerste rondje reken je een extra half muntje per consumptie af. Dat eerste halve muntje krijg je bij binnenkomst dus van ons. Het kost je niks extra’s. 

Bewaar de lege bekers/flesjes/blikjes en neem deze naar de bar voor het volgende rondje mee, zodat er geen statie half muntje gerekend hoeft te worden. Beker/blikje/flesje kwijt? Dan zal er een extra half muntje per drankje bij de bestelling worden gerekend. 

Samen houden we de wereld schoon.

Locatie

Mag ik medicatie mee

Buitensporig Festival hanteert een absoluut Zero Tolerance beleid met betrekking tot Drugs. Het is verboden om op het evenemententerrein drugs te gebruiken, te verhandelen en/of te bezitten.

Indien je wegens gezondheidsreden voorgeschreven medicatie dient te nemen moet je in het bezit zijn een geldig doktersattest, enkel aan de hand van dit attest kunnen wij de medicatie goedkeuren.

Ik kom met de auto. Waar kan ik parkeren?

Parkeren kan op het terrein van de J. Pellenbargweg 2, Valkenburg. In overleg met de Gemeente Katwijk willen wij iedereen adviseren om zaterdag met de fiets, het OV of taxi te komen als je in de omgeving woont. Gezien het fantastische weer verwachten wij dat er meer recreanten van het Valkenburgs Meer gebruik zullen maken dan afgelopen edities. Parkeren op het terrein is gratis en daardoor voor iedereen toegankelijk. 

Hoe kom ik met het openbaar vervoer naar het festival?

Check www.9292.nl voor jouw route met de bus. Er zijn meerdere bushaltes op loopafstand van het festival.

Ik heb munten over. Kan ik daar nog iets mee?

De munten zijn helaas niet retourneerbaar.

Tickets

Ik kan geen bevestiging van mijn tickets vinden, wat nu?

Volg de instructies op de website van Eventix en krijg jouw geldige ticket(s) opnieuw toegestuurd.

Ik kan helaas niet meer naar komen, waar kan ik mijn kaarten verkopen?

Wat jammer dat je niet meer kan komen! Je kunt je tickets het best verkopen via Ticketswap.nl.

Ik heb een kaartje gekocht via Ticketswap en deze werkte niet

Ticketswap vraagt na afloop of jouw tickets gewerkt hebben. Mocht dit niet het geval zijn dan moeten zowel de koper als verkoper een formulier invullen. Bekijk voor meer informatie deze pagina van Ticketswap.

Overige Vragen

Mijn vraag staat er niet bij!

Voor alle overige vragen graag een mailtje sturen naar [email protected] of gebruik het contactformulier op de site.

Ik ben iets verloren, wat nu?

Al je broekzakken gecheckt? Stuur dan even een mailtje naar [email protected] en probeer jouw verloren voorwerp zo helder mogelijk te omschrijven.