Frequently Asked Questions

Waar en wanneer is buitensporig festival?

Buitensporig Festival is op 11 juni 2022 van 15:00 uur tot 23:00 uur

Verplaatsing naar 2022

Alle ticketkopers ontvangen op 7 juli 2021 een mailing met informatie over de verplaatsing. Hierin vind je meer over het behouden, doneren of refunden van je ticket. Ben je een ticketkoper en heb je geen mail ontvangen? Stuur ons dan voor 28 juli een bericht via de contact pagina.

Wat is de minimum leeftijd voor buitensporig festival?

De minimum leeftijd van Buitensporig Festival is 23 jaar. Legitimatie is verplicht en kan gecheckt worden.

Zijn er ook tenten aanwezig?

Ten opzichte van afgelopen jaar hebben we een grotere overdekking bij stage 1, zal stage 2 (nieuw) volledig overdekt zijn, stage 3 grotendeels en is het food gedeelte groter overdekt.

Meer vragen

Covid-19

Lieve mensen, Zoals de meeste mensen hebben gehoord of gelezen zijn de maatregelen omtrent COVID-19 aangescherpt. Hierdoor zijn wij genoodzaakt om Buitensporig Festival te verplaatsen naar 7 augustus 2021. De eerder uitgesproken hoop dat we in 2020 met elkaar zouden dansen en genieten is uiteengespat.

Het doet pijn, maar we staan volledig achter dit besluit omdat jullie gezondheid en veiligheid, en ook die van alle artiesten, leveranciers, de buren en ons team belangrijk is. Het is onverantwoord om een festival met de huidige ontwikkelingen in de wereld door te laten gaan.

Ook wij worden als organisatie hard geraakt. Om een festival als Buitensporig te organiseren gaat een behoorlijke voorbereiding aan vooraf. De velen uren die achter de schermen worden besteed aan het creëren van prachtige plannen om jullie een waanzinnige dag te bezorgen. Daarnaast zijn er ook kosten gemaakt die we inmiddels als ‘verloren’ moeten beschouwen.

Als bezoeker heb je altijd recht op restitutie van je kaartje. De huidige coronacrisis zorgt er echter voor dat de financiële impact zo groot is dat organisatoren failliet kunnen gaan als veel mensen hun geld terugvragen. In samenspraak met onder meer de verschillende brancheorganisaties in de culturele sector, het ministerie van OCW, het ministerie van Economische Zaken en de Autoriteit Consument & Markt is een regeling opgesteld die oplossing biedt voor deze uitzonderlijke situatie; www.bewaarjeticket.nl

Met ‘Bewaar je ticket, geniet later’ hopen wij dat jullie ons steunen en dat we er in 2021 samen een knaller van een feest van gaan maken!

Bewaar je ticket en zet zaterdag 7 augustus 2021 nog dikker in je agenda. Je ticket zal automatisch worden omgezet en geldig blijven. Je hoeft verder geen stappen te ondernemen.

Samen zijn we buitensporig sterk!
Stay healthy & smile.
Liefs, Buitensporig Festival

Algemeen

Ticket kwijt of niet ontvangen?

Dat is vervelend. Check https://eventix.io/search en doorloop de stappen.

Kan ik binnen en buiten wandelen op buitensporig festival?

Nee, binnen is binnen en buiten is buiten.

Zijn er lockers beschikbaar?

Ja er zijn lockers beschikbaar. Een kleine locker kost €5,00 en een grote locker kost €7,00

Wat is er te eten?

Er zullen 5 verschillende food verkooppunten aanwezig zijn. Op het menu van dit jaar: Broodje Kip (+vega), Saté, Hamburger, Nacho’s, Duckburgers, Croquet (garnaal/kaas/draadjes vlees), Brandt & Levie Hotdog, Carrot

Wat zijn de prijzen voor eten en drinken?

De prijzen voor het eten en drinken worden op het festival gecommuniceerd.

Worden er sigaretten verkocht?

Er is GEEN sigaretten automaat aanwezig, neem voldoende sigaretten mee als je rookt.

Locatie

Mag ik medicatie mee

Buitensporig Festival hanteert een absoluut Zero Tolerance beleid met betrekking tot Drugs. Het is verboden om op het evenemententerrein drugs te gebruiken, te verhandelen en/of te bezitten.

Indien je wegens gezondheidsreden voorgeschreven medicatie dient te nemen moet je in het bezit zijn een geldig doktersattest, enkel aan de hand van dit attest kunnen wij de medicatie goedkeuren.

Ik kom met de auto. Waar kan ik parkeren?

Er zijn twee parkeerterreinen; één bij de Kwantum op de Voorschoterweg en één op de J. Pellenbargweg 2. Volg ten alle tijden de instructies van de parkeerbegeleiders op.

Hoe kom ik met het openbaar vervoer naar het festival?

Check www.9292.nl voor jouw route met de bus. Er zijn meerdere bushaltes op loopafstand van het festival.

Ik heb munten over. Kan ik daar nog iets mee?

De munten zijn helaas niet retourneerbaar.

Tickets

Ik kan geen bevestiging van mijn tickets vinden, wat nu?

Stuur de naam en het e-mailadres van de kaartkoper naar tickets@ongekendevents.nl en dan zorg ik ervoor dat jij alsnog jouw ticket toegestuurd krijgt!

Ik weet niet zeker of mijn pre registratie wel goed is doorgekomen

Jouw pre registratie is pas goed doorgekomen wanneer je in het bedank scherm terecht komt. Mocht het nou op de een of andere manier niet lukken om deze te bereiken, stuur dan even een mailtje naar tickets@ongekendevents.nl en dan zorg ik ervoor dat jij ook als eerste kaarten kan kopen.

Ik kan helaas niet meer naar komen, waar kan ik mijn kaarten verkopen?

Wat jammer dat je niet meer kan komen! Je kunt je tickets het best verkopen via Ticketswap.nl.

Het evenement waar ik heen wilde is uitverkocht

Wat een pech! Ticketswap.nl al gecheckt? Als hier ook niks meer op staat raad ik je aan om je aan te melden voor de mailing van jouw stad zodat je altijd als eerste op de hoogte bent van nieuwe events. Tot snel!

Ik heb een kaartje gekocht via ticketswap maar twijfel of deze wel echt is

Wat leuk dat je een kaartje hebt gekocht! Bij enige twijfel kan je altijd mailen naar tickets@ongekendevents.nl en dan gaan wij alles voor je nakijken!

Ik heb een kaartje gekocht via Ticketswap en deze werkte niet

Ticketswap vraagt na afloop of jouw tickets gewerkt hebben. Mocht dit niet het geval zijn dan moeten zowel de koper als verkoper een formulier invullen. Niet helemaal zeker van de situatie? Stuur dan even een mailtje naar tickets@ongekendevents.nl en dan zoek ik het voor je uit.

Overige Vragen

Mijn vraag staat er niet bij!

Voor alle overige vragen graag een mailtje sturen naar info@buitensporigfestival.nl of gebruik het contactformulier onderaan mijn site.

Ik ben iets verloren, wat nu?

Al je broekzakken gecheckt? Stuur dan even een mailtje naar info@buitensporigfestival.nl en probeer jouw verloren voorwerp zo helder mogelijk te omschrijven. Alle gevonden voorwerpen die na een week nog niet gerapporteerd zijn worden gefotografeerd en op de pagina van Buitensporig Leiden gepost.